SolarVenti har en betydelig bedre ydelse end tilsvarende produkter

Hos SolarVenti vil de gerne vide, hvordan deres produkter klarer sig i en sammenligning med andre luftsolfangere på markedet. De har derfor lavet en simpel test med en pose på 390 liter. Se selv, hvor stor forskel der er på de to luftsolfangers ydeevne:

SolarVenti SV7 modellen er 17,5 sek. om at fylde posen med luft, hvilket svarer til at den yder ca. 82 m³ i timen. – Herimod tager det den kinesiske model 46 sek. at fylde en tilsvarende pose med luft – og det vel og mærke uden særlig tryk. Denne model yder kun ca. 31 m³ i timen…


Delta Centre of Test Excellence

SolarVenti har også fået lavet nogle test ved det anerkendte Delta Centre of Test Excellence, hvor de har fået til opgave at teste markedets mest solgte luftsolfangere på deres reelle luft-ydelse. Delta Centret har blandt andet testet:

SolarVenti:

  • SV7 og SV3 fra SolarVenti produceret in Denmark

Grøn Sol:

  • GS30 / Air Max 75 / SPAH 3, importeret fra Kina
    .
  • GS20 / Air Max 50 / Solfresh 30, importeret fra Kina

Scan Heat:

  • Scan Heat Model 400

Testresultater på SolarVenti SV7, SPAH 3 (GS30), Sol Fresh 30 (GS20)

 

 

Hvad betyder testresultaterne for luftsolfangernes ventilationsevne? SolarVenti har lavet en oversigt over, hvor mange timer det i gennemsnit tager de forskellige luftsolfangere at udskifte luften i et 50 m2 rum:


Se hele testreporten


Testresultater på SolarVenti SV3, Scanheat Model 400

Her kan du se en oversigt over, hvor mange timer det i gennemsnit tager de testede luftsolfangere at udskifte luften i et 25m2 rum:

 

Se hele testreporten


Flere sammenlignende test fra Fraunhofer Institut m. fl.