SolarVenti A/S

Læs mere om SolarVenti her!

SolarVenti A/S er en dansk produktionsvirksomhed med 16-17 medarbejdere beliggende i det midtjyske Thorsø.

Vi har dedikeret vores arbejde til at udvikle og forbedre luftsolvarme-produkter, hvorfor vi konstant er på udkig efter nyere og smartere løsninger.

Virksomheden startede med at udvikle og sælge solvarmeprodukter som et familieforetagende i 1981 under navnet “Aidt Miljø”.

Mange års forskning i luftsolvarme førte til udviklingen af et nyt luftsolfangerprodukt i 2001, der både havde en indbygget ventilator og solcelle – det var noget, verden ikke havde set før.

Det var begyndelsen på SolarVenti luftsolfangeren, der med dens perforerede bagplade kunne give den nødvendige luftgennemstrømning og samtidig løse alle tænkelige problemer som fx. overophedning af solcellen og udskiftning af filter på én gang.

SolarVenti er sidenhen blevet patenteret i Europa, Kina, Japan, Australien og Canada og USA, samt hele Eurasien (bl.a. Rusland).

Med vores navneskift fra ”Aidt Miljø” til ”SolarVenti” i 2006, blev det tydeligt, hvad vi ønskede at satse på i fremtiden – at producere, sælge og forbedre vores eget patenterede luftsolfanger-system.

I dag samarbejder vi med montører og håndværker over hele landet og eksporterer samtidig til 30 lande verden over.

SolarVenti A/S