slovenia_2015

SV14 til vægmontering: Sidste efterår installerede jeg en SolarVenti SV14 på mit sommerhus i bjergene (beliggende i en højde på 920 m i Slovenien). Effekten er forbløffende. Igennem hele vinteren faldt temperaturen aldrig under 2˚ C – og nu hvor der er forår holder temperaturen sig konstant på omkring 10-12˚ C (6-8˚ C højere end sidste år). Når vi kommer til sommerhuset og tænder for varmen, opnås hurtigt og nemt en behagelig rumtemperatur på 22˚ C. Jeg er meget tilfreds med produktet.

Zoran Ogrinc, Pohorje, Slovenia

SV14 til tagmontering: Kære Hans Jørgen Christensen Efter købet af luftsolfanger Solar Venti SV14 til tagmontering på vores sommerhus på 60 m², har vi fået et kærkomment tilskud til opvarmning – specielt i forårs- og efterårsperioderne. Samtidig forbedrer den indeklimaet i de kolde vintermåneder, hvor den delopvarmer det ellers kolde hus og for øvrigt bevirker en naturlig udskiftning af en ellers stillestående luft.

Rise sommerh

Vi målte indvendig en temperaturtilgang på 24 grader, hvor der udenfor var 0 grader! Synd det almene kendskab til det ikke er så stor endnu, for rigtig mange vil kunne få glæde af luftsolfangeren. Det er et genialt produkt, som absolut lever op til det lovede, og er anbefalelsesværdigt i en masse sammenhænge.
Kind regards, Lone and Kurt Rise

Søndervig: Vi har et sommerhus ved Vesterhavet, som vi er meget glade for. Huset benytter vi kun i sommerhalvåret. For nogle år siden fik vi sat luftventiler i alle rum, da det om foråret kunne virke indelukket. Det hjalp meget, men vi var ikke helt tilfreds..

2xsv7 web

Igennem en bekendt blev vi opmærksom på affugtningsanlægget fra SolarVenti. Noget skulle gøres. Vi kørte til Aidt. Så på anlægget og købte to medium, som vi straks satte op på sommerhuset. Efter kun 6 uger kunne vi mærke en markant forbedring af indeklimaet. Vi kan kun anbefale affugtningsanlægget.
Best regards from Inge and Poul Hjorth, Soendervig.

 

bil_59

Campingvogn med SV3

Hej SolarVenti… Vi købte en SV3 solfanger lige før påske til vores campingvogn. Den har vi nu monteret med venlig hjælp fra jeres kundeservice. Se vedhæftede billeder. Jeg har ført luften ind gennem emhættens aftræk. Så slap jeg for at bore et ekstra hul i vognen. Den kører perfekt, og forsyner vores campingvogn med frisk varm luft. På en solskinsdag har vi målt 22 grader og 45% luftfugtighed i vognen. Nu har vi jo selvsagt endnu ikke prøvet den om vinteren, men vi regner med, at vi ikke behøver fugtposer og fyrretræsgrene i vognen om vinteren mere. Vi er så begejstrede, at vi hermed gerne vil bestille en SV14 til vores sommerhus. ………. ..Vi starter med at lægge vores nye tag sidst i maj, og vil gerne have solfangeren leveret inden.

Kind regards, Torben Lynnerup, Aalborg.

Bjælkehytte : Vi har ikke andet end ros til Solar Venti systemet. Det er en fantastisk opfindelse. For et år siden købte vi en fuldtømmer bjælkehytte. Vi vidste ved købet, at der var borebiller i træværket – de er totalt forsvundet – huset dufter friskt og rart selv efter vinteren. Alle skabe og skuffer har stået åbne gennem vinterperioden. Selv sengetøjet duftede godt!! Det har været og er en fantastisk opfindelse.
Kind regards, J.P.Skov Jacob Appels Allé, Taarnby.

2610 Rødovre: Vi har nu kørt med vores SolarVenti i et år, startet i sommeren 2002, efterår, vinter og nu forår 2003. SolarVentien fungerer langt bedre end vi havde regnet med. Før brugte vi 4-5 fugtposer i vores hus på 40 m². På trods af de ophængte poser var der stadigvæk koldt og fugtigt i huset om vinteren. SolarVentien har løst alle vores fugtproblemer, samt givet et perfekt indeklima og fjernet lugten af ældre sommerhus… Monteringen kan foretages af stort set alle … Her i Marts har vi fået et dejligt “gratis” varmetilskud til vores øvrige varmekilder. Vi er så positive efter at vi har købt dette produkt, at vi overvejer at investere i endnu et til vores gæstehus…

Kind regards, S. Petersen & I. Knudsen, Valhoejs Allé, 2610 Roedovre

Broager: Til Jeres orientering kan jeg oplyse, at det er den bedste investering jeg har foretaget i mit sommerhus. Vi kommer i huset hver weekend hele året rundt og kommer aldrig til et hus fyldt med fugt. Skal I bruge en referent i området ved Flensborg Fjord må I gerne bruge mit navn.
Sommerhuset ligger på Agertoften, Brunsnæs 6310 Broager.

Fjellerup: Vi vil gerne fortælle dig, hvor glade vi er for solvarme anlæg. Vi installerede det i vort sommerhus og vil ikke undvære det. Huset holdes tørt og lugtfrit og når vi kommer derud en efterårsdag eller om foråret kan vi tydelig mærke at der lige er nogle grader ekstra i huset i forhold til udenfor – så derfor skal der kun lige en pind i brændeovnen, så er huset varmet op.

Valborg skamroser det ved en hver lejlighed, da hun er glad for at møbler – linned – service aldrig er fugtig. Selv når vi tænder op i brændeovnen, er der ingen kondens nogen steder. Du kan selvfølgelig ikke huske os, for vi fik anlægget installeret for mange år siden. Jeg tror vi var en af de første – så det er mange år siden. Tiden er jo ikke noget man går og tænker når tingene kører uden problemer. Vi har ikke rørt ved anlægget siden vi monterede det. Vi læste om at du har udviklet anlægget yderligere, derfor fik vi lyst til at fortælle dig hvor glade vi er for vor antikvitet. Hvis nogen i Fjellerup området der har lyst til at bese det, er alle velkomne.

Kind regards, Valborg og Leo P. Larsen Hinnerup.

Marielyst:  …. jeg vil gerne oplyse, hvordan vi fik bugt med fugt i vort sommerhus, og samtidig slap for det vi kalder “sommerhuslugten”, nemlig den mugne lugt der følger med problemet. Vi har et sommerhus i Marielyst ved Falster, hvor vi har haft problemer på grund af den høje fugtighed i området ….. Jeg monterede en luftsolvarmer … det geniale ved konstruktionen er, at ventilatoren får strøm fra et separat solelement …. så der kun trækkes luft ind i huset, når denne er opvarmet af solen, og derved være i stand til at optage fugten i huset. Vi har opnået at fugten såvel som lugten er fuldstændig væk, idet den kører sommer og vinter, hvilket den har gjort i fire år og så på gratis solkraft. Så det er en løsning jeg varmt kan anbefale’

J. Balk Olsen, Fredriksberg