Hjem » Nyheder » Mere varme med COMFORT anlæg

Mere varme med COMFORT anlæg

Mange kunder har ønsket ekstra meget varme fra vores anlæg. Det kan de nu få med det nye Comfort anlæg. Samtidig er der en mulighed for at bruge anlægget til køling i varme sommerperioder – hvilket ikke var så nødvendigt lige denne sommer.

Kort fortalt består et Comfortanlæg af et større solfangerareal end det vi anbefaler i forbindelse med blot affugtning. Opvarmningen af den kolde udeluft bliver således kraftigere ved at tilpasse luftstrømmen. Så i stedet for fx 20o graders opvarmning af luften kan den blive opvarmet med 40o og 50o grader inden indblæsning huset.

En luftsolfanger fra Solarventi udnytter solens stråler ca. 4 gange mere effektivt end en solcelle til strøm.

Ventilatorer drives af en ny, intelligent styring, som programmeres til at køre ved ønskede temperaturer – og på flere tider af døgnet. Udgift om året er normalt under 50 kr, da de store energimængder leveres gratis af solen.

Solfangerne kan lægges ned og følge taget – blot dette har en lille hældning.

Økonomien er særdeles fin, da anlægget tjener sig selv hjem på kort tid via varmebesparelsen. Samtidig får man det stærkt forbedrede indeklima med ren, frisk luft, fri for partikler og meget andet, såsom radon.

Et Comfort SV60 anlæg indeholder bl.a.:

2 stk SolarVenti solfangere á 3 m2, 9 meter rørføring + 3 meter lyddæmperslange, 2 ventilatorer, en SControl styring, div. beslag til tag og materialer til gennemføring gennem tag, div. ventiler for indblæsning og nødvendig fittings til en installation.

Se mere i vores brochurer med beskrivelse af anlæg og økonomi

Comfort 90 på tag